Składniki:
Chai Hu - Przewiercień, korzeń - Rad. bupleuri - 3,5g
Fu Ling - poria kokos, sklerota - Skler. poriae - 2,6g
Bai Shao - Piwonia biała, korzeń - Rad. paeoniae alba - 2,6g
Yu Bai Fu - Truciec, bulwa - Rhiz. typhonii - 2,6g
Niu Xi - grzebyk - Rad. achyranthis - 2,6g
Yuan Zhi - Krzyżownica, korzeń - Rad. polygalae tenuifoliae - 2,6g
Mai Men Dong - konwalnik japoński, korzeń - Rad. ophiopogonis - 2,6g
Ye Jiao Teng - Rdest wielokwiatowy, łodyga - Caulis polygoni multiflori - 2,6g
Huang Qi - traganek, korzeń - Rad. astragali - 2,6g
Dang Shen - dzwonkowiec kosmaty, korzeń - Rad. codonopsis - 2,6g
Huang Qin - Tarczyca bajkalska, korzeń - Rad. scutellariae - 2,6g
Da Zao - Głożyna pospolita, owoc - Fruc. jujubae - 1,7g
Dang Gui - dzięgiel chiński, korzeń - Rad. angelicae sinensis - 1,7g
Chen Pi - mandarynka, skórka - Peri. citri - 1,7g
Fang Feng - Rad. ledebouriellae - 1,7g
Gan Cao - Lukrecja, korzeń - Rad. glycyrrhizae - 0,9g
Sheng Jiang - Imbir, lekarski - Rhiz. zingiberis recens - 0,9g
woda, alkohol
Oświadczenia zdrowotne dotyczące nalewek są zabronione przez prawodawstwo UE. Więcej informacji na temat grzybów i mieszanek ziół można znaleźć w Internecie. Na przykład na tcmencyklopedie.cz.